All Stars Rotterdam-team virtueel onderweg naar Sydney

Rotterdam International Case Academy>All Stars Rotterdam-team virtueel onderweg naar Sydney

Jeroen Sieben (TB), Kenneth van Leeuwen (IB), Yarlin de Koning Soto (Bedrijfskunde) en Mohamed Lâdas (TB) –  studenten afkomstig uit verschillende richtingen binnen onze HR – nemen het aanstaand weekend op tegen top teams uit de rest van de wereld. Online “vliegen” ze naar de University of Technology Sydney voor deelname aan de UTSCC. De hoofdsponsor van het toernooi, Stockland, zal de case aanleveren.

Yarlin, Mohamed, Jeroen en Kenneth lezen zich daarom nu in in het bedrijf en proberen alles te weten te komen over de markt in Sydney en ver daarbuiten. Binnen het All Stars Rotterdam trainings-programma zijn ze al flink getraind, maar ze willen nu ook leren omgaan met de enorme tijdsverschillen. Afgelopen donderdag hebben ze doorgebracht in een huisje aan de Kralingse Plas om daar van twee uur ’s nachts tot twee uur ’s middags een case op te lossen; dat zijn de tijden waarop het aanstaande vrijdag ook zal moeten gebeuren.  Om half drie volgde de presentatie voor de All Stars coaches.

Vrijdagochtend vroeg Nederlandse tijd is de loting, ’s nachts beginnen de wedstrijden, zaterdagmiddag zijn de “live” presentaties. Zeker weer iets om naar uit te kijken …

Related Posts

Leave a Reply